Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2020

Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2020

Ιανουάριος – Φεβρουάριος – Μάρτιος 2020

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 8μμ

«Εύβοια»

Παναγιώτης Τσιλιμιγκάκης

 

Ο Παναγιώτης Τσιλιμιγκάκης θα μας δώσει ένα χρονικό για τις πορείες,τις αναβάσεις αλλά και τις άλλες ωραίες στιγμές που έζησε ο Σ.Ε.Ο. στην  πολυήμερη εκδρομή  του συλλόγου στην Εύβοια.

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 8μμ

“Σφοδρές καταιγίδες και υπερκαταιγίδες στην Ελλάδα”

Μιχάλης Σιούτας

 

Ο κ. Μιχάλης Σιούτας, είναι Διδάκτορας Μετεωρολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών, με δίπλωμα Μετεωρολόγου Α΄ Τάξης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Είναι Προϊστάμενος Μελετών, Εφαρμογών και Επικοινωνίας στο Κέντρο Μετεωρολογικών Εφαρμογών-ΕΛΓΑ, στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 8μμ

«Κλιματικές αλλαγές και πηγές ενέργειας: μύθοι και αλήθειες»

Χρήστος Ελευθεριάδης

 

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης είναι καθηγητής του τομέα Πυρηνικής Φυσικής και Φυσικής Στοιχιωδών Σωματιδίων του ΑΠΘ με μεγάλο ερευνητικό έργο και πάρα πολλές δημοσιεύσεις στο βιογραφικό του.

 

 

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, 8μμ

«Αλεξίπτωτο πλαγιάς- Παραπέντε»

Σάββας Κακουλίδης

 

Σήμερα θα έχουμε μαζί μας έναν εκπαιδευτή του αλεξίπτωτου πλαγιάς, τον Σάββα Κακουλίδη, o οποίος θα μας μιλήσει για το συναρπαστικό αυτό άθλημα. Ο Σάββας Κακουλίδης συμμετείχε σε πολλές ομάδες που εκπροσώπησαν  πολλές φορές την χώρα μας σε διεθνείς και εγχώριους αγώνες παραπέντε.  Επίσης είναι συνιδρυτής του νεοσύστατου Συλλόγου Αεραθλητών Μακεδονίας.

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 8μμ

 «Μυικές θλάσεις και τενοντίτιδες»

Γιώργος Γκουδέλης

 

Ο Γιώργος Γκουδέλης είναι ορθοπεδικός χειρουργός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική και στη ορθοπεδική αθληιατρική στη Γερμανία.

 

 

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: 12/23/19 9:04 ΠΜ