Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Αγαπητά μέλη,
ο Σύλλογός μας προγραμμάτισε και αυτήν την περίοδο κάθε δεύτερη Τετάρτη εκδηλώσεις στις οποίες θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Επίσης, ακόμα κι αν δεν έχουμε κάποια εκδήλωση, οι Τετάρτες είναι ανοικτές για να σας υποδεχτούμε και να περάσουμε λίγη ώρα μαζί. Ραντεβού τις Τετάρτες!

Τεταρτη 10/10/2018, 8 μ.μ.

“Περού” – Ανέστης Γιαννικόπουλος

 Ο πρόεδρος του ΣΕΟ θα μας κάνει ξανά να ζηλέψουμε καθώς θα μας μιλάει για τις εμπειρίες του, ορειβατικές αλλά και τουριστικές, απο την μακρινή αυτή χώρα.    

Τεταρτη 31/10/2018, 8 μ.μ.

“Καιρικά φαινόμενα και η προστασία μας απο αυτά” – Φεζούδης Κώστας 

O Κώστας Φεζούδης σπούδασε μαθηματικά αλλά ασχολείται με την εκπαίδευση διασωστών.Είναι ιδρυτής της εταιρείας Training Rescue Team και ενεργός εθελοντής σε πολλές ομάδες διάσωσης.  

Τεταρτη 14/10/2018, 8 μ.μ.

«Η αυγή της επιστημονικής Κοσμολογίας.Από τη γέννηση της σύγχρονης Αστρονομίας έως τον Αινστάιν και την κοσμική ακτινοβολία μικροκυμάτων» – Χρήστος Ελευθεριάδης

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης είναι καθηγητής του τομέα Πυρηνικής Φυσικής και Φυσικής Στοιχιωδών Σωματιδίων του ΑΠΘ με μεγάλο ερευνητικό έργο και πάρα πολλές δημοσιεύσεις στο βιογραφικό του.

Τεταρτη 28/11/2018, 8 μ.μ.

«Γεωργία» – Θανάσης Μπαλτατζής

Η φετινή εξόρμηση του ΣΕΟ στο εξωτερικό ήταν η Γεωργία. Τις εντυπώσεις απο το ταξίδι και τις αναμνήσεις των εκδρομέων θα μας διηγηθεί ο Θανάσης μέ όχημα φωτογραφικό υλικό.

Τεταρτη 12/12/2018, 8 μ.μ.

«Στα χιόνια του Κιλιμάντζαρο» – Παντελής Κεβρεκίδης

Ο Παντελής Κεβρεκίδης  είναι Ψυχολόγος και συγχρόνως ένας ορειβάτης που κυνηγάει τις ψηλές κορφές. Στις κορφές του Κιλιμάντζαρο θα μας μεταφέρει σήμερα.

Τεταρτη 16/01/2019, 8 μ.μ.

«Σάμος»

Ακολουθώντας την παράδοση , ο ΣΕΟ αυτή τη φορά επισκέφθηκε τη Σάμο.

Αναβάσεις, πεζοπορίες αλλά και μπυροποσίες θα μας φανερώσει ο Παναγιώτης Τσιλιμιγκάκης.

Τεταρτη 30/01/2019, 8 μ.μ.

« Τα φίδια του τόπου μας» – Ηλίας Στραχίνης

Ο Ηλίας Στραχίνης είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ, μέλος της Ελληνικής Ερπετολογικής Εταιρείας και δημιουργός της ιστοσελίδας www.herpetofauna.gr. Οι γνώσεις του και η αγάπη του για τη φύση διακρίνονται στην εκπομπή “Αγρια Ελλάδα” που παρουσιάζει στην ΕΡΤ3.

Σ΄αυτή του την ομιλία θα μας μιλήσει για τα φίδια του τόπου μας,

Σ΄αυτή του την ομιλία θα μας μιλήσει για τα φίδια του τόπου μας, πώς να τα αναγνωρίζουμε και πώς πρέπει να συμπεριφερθούμε σε μια συνάντηση μαζί τους.


Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών
Πλατεία Αριστοτέλους 5
τηλ:  2310224710

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: 09/26/18 9:16 ΜΜ