Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Αγαπητά μέλη,
ο Σύλλογός μας προγραμμάτισε και αυτήν την περίοδο κάθε δεύτερη Τετάρτη εκδηλώσεις στις οποίες θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Επίσης, ακόμα κι αν δεν έχουμε κάποια εκδήλωση, οι Τετάρτες είναι ανοικτές για να σας υποδεχτούμε και να περάσουμε λίγη ώρα μαζί. Ραντεβού τις Τετάρτες!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΤΩΒΡΙΟΥ 2019, 8μμ

« Μαρόκο»

Ανέστης Γιαννικόπουλος

Θα ανεβούμε μαζί με τον Ανέστη Γιαννικόπουλο , τον πρόεδρο του Σ.Ε.Ο. και την ομάδα του στον Άτλαντα. Θα ακούσουμε για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να κατακτήσουν την κορυφή αλλά και για τις εντυπώσεις τους από τη χώρα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΤΩΒΡΙΟΥ 2019, 8μμ

«Σεισμικότητα & σεισμική επικινδυνότητα του βόρειου ελληνικού χώρου¨: τι έχουμε μάθει απο το σεισμό της Μυγδονίας (1978, μ=6.5) μέχρι σήμερα»

Κώστας Παπαζάχος

Ένα θέμα που όλους μας ενδιαφέρει και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πιο καταρτισμένο ομιλητή. Ο Κώστας Παπαζάχος είναι καθηγητής Γεωφυσικής στο ΑΠΘ και πρόεδρος του τμ. Γεωλογίας. ‘Εχει πάρα πολλές δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά έγκυρα έντυπα σχετικά με θέματα σεισμολογίας και γεωφυσικής και έχει βραβευτεί για τη δράση του με πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία.


ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 8μμ

Βασικές Αρχές Σπηλαιολογιας »

Γιώργος Σωτηριάδης

Ο Γιώργος Σωτηριαδης ξεκίνησε τη σπηλαιολογία το 2004 ενώ ήταν προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα γεωλογίας του Α. Π. Θ.

Αποτελεί ιδρυτικό μέρος της Σπηλαιολογίας Θεσσαλονίκης ΠΡΩΤΕΑΣ. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες σπηλαιοεξερευνητικές αποστολές εξερευνώντας, χαρτογραφώντας και φωτογραφίζοντας τα βαθύτερα σπήλαια της Μακεδονίας αλλά και της Ελλάδας. Είναι συγγραφέας των εγχειριδίων «Οδηγός χρήσης Therion. Βασικές κατασκευές χαρτών.» και «Οδηγός βασικών πρωτων βοηθειών για σπήλαιο εξερευνητές»


ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 8μμ

«Ιράν»

Θανάσης Μπαλτατζής

Ο Θανάσης Μπαλτατζής, παλιό και σταθερό στέλεχος του Σ.Ε.Ο., θα είναι ο οδηγός μας στην καλοκαιρινή εξόρμηση του συλλόγου μας στο μακρινό και τόσο διαφορετικό Ιράν.


ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019,8μμ

«Ποντιακή μουσική»

Σταύρος Καρυπίδης

Απόψε θα έχουμε μαζί μας τον Σταύρο Καρυπίδη,φοιτητή στη Μαθηματική Σχολή του Α.Π.Θ., με τη λύρα του που θα μας τραγουδήσει διάφορα ποντιακά τραγούδια παλιά και νέα. Οι τολμηροί θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν ποντιακούς χορούς και να μας διδάξουν λίγα βήματα και εμάς που δεν τα κατέχουμε.


ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 8μμ

«Εύβοια»

Παναγιώτης Τσιλιμιγκάκης

Ο Παναγιώτης Τσιλιμιγκάκης θα μας δώσει ένα χρονικό για τις πορείες,τις αναβάσεις αλλά και τις άλλες ωραίες στιγμές που έζησε ο Σ.Ε.Ο. στην πολυήμερη εκδρομή του συλλόγου στην Εύβοια.

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: 10/8/19 10:42 ΠΜ