ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

                               ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

             ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το ΔΣ του ΣΕΟ καλεί όλα τα μέλη του ΣΕΟ  σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την τροποποίηση-επικύρωση του νέου μας Καταστατικού, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 22, παράγραφος 7 του παρόντος Καταστατικού.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα ημέρα  Τετάρτη  1 Ιουνίου 2022   και ώρα 18:00,  στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 30, Θεσσαλονίκη.

 

Σημειώσεις:

α. Το σχέδιο του Καταστατικού αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε όλα τα μέλη του ΣΕΟ έτσι ώστε όλα τα μέλη μας να μπορέσουν να το μελετήσουν και να κάνουν, ενδεχομένως, τις προτάσεις τους. Επομένως, το σχέδιο του Καταστατικού που θα αποσταλεί στα μέλη δεν είναι απαραίτητα το τελικό κείμενο. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος μας θα ήθελε να το μελετήσει σε έντυπη μορφή, θα υπάρχει τυπωμένο στο Εντευκτήριο του Συλλόγου μας.

Είναι σημαντικό τα μέλη μας να έχουν μελετήσει το Καταστατικό που πρόκειται να ψηφιστεί, ώστε να διαβαστούν στη Συνέλευση μόνο τα άρθρα για τα οποία υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση προς συζήτηση.

 

β. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, στις 18:00 στον ίδιο χώρο.

 

γ. Στην ιστοσελίδα του ΣΕΟ θα αναρτηθεί η λίστα των εχόντων δικαίωμα ψήφου μελών.

 

Το ΔΣ του ΣΕΟ Θεσσαλονίκης

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: 05/9/22 2:56 ΜΜ