Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου γεια σας! Ο Σύλλογός μας προγραμμάτισε και αυτήν την περίοδο κάθε δεύτερη Τετάρτη εκδηλώσεις στις οποίες θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Επίσης, ακόμα κι αν δεν έχουμε κάποια εκδήλωση οι Τετάρτες είναι ανοικτές για να σας υποδεχτούμε και να περάσουμε λίγη ώρα μαζί. Ραντεβού τις Τετάρτες!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σ.Ε.Ο.

Α΄ΤΡΙΜΗΝΟ 2017

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 8ΜΜ

«Ιμαλάια», Ανέστης Γιαννικόπουλος

Πριν λίγο καιρό γύρισαν από τα Ιμαλάια οι Ανέστης Γιαννικόπουλος, Δημήτρης Μπαλντούμης και Μένια Σιώχου. Με μεγάλη ανυπομονησία και περιέργεια όλος ο σύλλογος περιμένει να ακούσει τις εμπειρίες τους και να δει φωτογραφίες από όρη και κορυφές που είναι απλησίαστα για τους περισσότερους από μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 8ΜΜ

«Αποστολές εξωτερικού», Πάρις Σκουτέλης

Ο Πάρις Σκουτέλης θα μας μιλήσει για παλιές και νέες αποστολές του ΣΕΟ στο εξωτερικό.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 8ΜΜ

« Ο βελονισμός επιλύει πολλά προβλήματα υγείας», Ηλίας Κωνσταντινίδης, διδάκτωρ πανεπιστημίου Βερολίνου

Ο Ηλίας Κωνσταντινίδης είναι γιατρός με ειδικότητα στην ακτινολογία και στην ακτινοθεραπευτική ογκολογία, αλλά επέλεξε, εδώ και πολλά χρόνια, να εξασκεί τον ιατρικό βελονισμό τον οποίο διδάχτηκε στο εξωτερικό όπου ζούσε και απέκτησε δίπλωμα από την περίφημη πανεπιστημιακή πολυκλινική βελονισμού της Βιέννης. Θα είναι μαζί μας για να μας μιλήσει για τις θεραπευτικές δυνατότητες του βελονισμού και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ, 8ΜΜ

«Οι κατώτεροι του δάσους: Μύκητες-Βρύα-Λειχήνες», Θωμάς Σαββίδης

Ο Θωμάς Σαββίδης, καθηγητής Βοτανολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, θα μας παρουσιάσει τους μύκητες, τα βρύα και τις λειχήνες. Οργανισμούς που συναντάμε σε όλα τα δάση που περπατάμε αλλά πολύ σπάνια τους γνωρίζουμε ή τους δίνουμε σημασία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ, 8ΜΜ

«Η Θεσσαλονίκη στις αρχές του 20ου αιώνα», Ανδρέας Μπουρούτης

Ο Ανδρέας Μπουρούτης είναι διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ειδικός στην ιστορία της πόλης μας. Θα μάθουμε ποιοί κατοικούσαν εδώ και πώς ζούσαν στις αρχές του 20ου αι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 8ΜΜ

“Δραστηριότητες αναψυχής σε φυσικό περιβάλλον και Υγεία”

Κουκουρής Κώστας

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κώστας Κουκουρής θα μας μιλήσει για τις δραστηριότητες που μπορούμε να έχουμε σε φυσικό περιβάλλον και η σχέση τους με μια καλύτερη υγεία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 8ΜΜ

“Αναρριχητικά πεδία”, Πάρις Σκουτέλης

Ο Πάρις Σκουτέλης θα μας εξηγήσει πώς γίνεται η οργάνωση των αναρριχητικών πεδίων από την αναρριχητική ομάδα του ΣΕΟ.