Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Αγαπητά μέλη,
ο Σύλλογός μας προγραμμάτισε και αυτήν την περίοδο κάθε δεύτερη Τετάρτη εκδηλώσεις στις οποίες θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Επίσης, ακόμα κι αν δεν έχουμε κάποια εκδήλωση, οι Τετάρτες είναι ανοικτές για να σας υποδεχτούμε και να περάσουμε λίγη ώρα μαζί. Ραντεβού τις Τετάρτες!

Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2020

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 8μμ

 «Μυικές θλάσεις και τενοντίτιδες»

Γιώργος Γκουδέλης

 

Ο Γιώργος Γκουδέλης είναι ορθοπεδικός χειρουργός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική και στη ορθοπεδική αθληιατρική στη Γερμανία.


ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Απριλίου 2020, 8 μ.μ.

“Camino de Santiago. Ο δρόμος του Αγ. Ιακώβου. 800 χλμ. πεζοπορίας”

Γκορόπουλος Απόστολος

Ο Απόστολος Γκορόπουλος είναι γιατρός, διευθυντής της Μονάδας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων στην Γενική Κλινική Αγ. Λουκάς Θεσσαλονίκης, με μεγάλο συγγραφικό έργο και ενεργό μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιριών χειρουργικής. Σήμερα με την ιδιότητα του ταξιδευτή-ορειβάτη θα μας μιλήσει για την εμπειρία του από το μονοπάτι των παλιών προσκυνητών, τη «διαδρομή του Αγ. Ιακώβου».


ΤΕΤΑΡΤΗ 13 Μαΐου 2020, 8 μ.μ.

“Ποιητική βραδιά αφιερωμένη στον Καβάφη”

Ευάγγελος Βαρελίδης

Η αποψινή μας βραδιά είναι αφιερωμένη στην ποίηση του μεγάλου μας ποιητή Καβάφη. Οδηγός μας είναι ένας βαθύς γνώστης και μελετητής του ποιητή ο Ευάγγελος Βαρελίδης.